!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аиде нов Проблем с Алфата (БОКСЕР)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщениета... пала си колата да хода на работа, тръгвам да я отпаркирвам, и сеедно ми свърши бензина .. припука и изгасна .... и после неще да запали... фанах си тубичката под ръка и налях 10-тина килца в кочинката на ръка... и после мъкааа но след 10-тина минути опити колата запали... но работи в празен ход, и като подам газ глъхне и гасне ... наи-накрая с 300 зора и с бая форсиране се прибрах.... уж се беше кротнала и работеше горе доло добре и както си се чуда каде да се бътна пред блока... вдигна сама на 1300 оборота, и изгасна.... и после пак така.. не иска да запали. След около час пак пробвах и запали... но при тестдрайва ми направи впечатление че нещо няма много мощност.. днес я бутах като отидох на работа... изгасна и не искаше да пали, точно сеедно ми е свършил бензина, но тинджа има даже и лампата не свети още, след работа запали и почна да пуши от ауспуха и да мирише на бензин... алфата е 145 1.6 боксер.. нямам време да си запиша час за диагностика ( много ми се ще да я закарам до Лисан), та колеги какво ще кажете вие.. на мен ми се въртят няколко варианта, или кабели и свещи, или горивен филтър, или помпа.?!??!
П.П. Ето и една тема с подобен проблем, но за съжаление без да е решен(и е обяснено горе долу къде е датчика при теб):
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=226112Last edited by dobri_g; d.m.y г., 14:48.Lancia Kappa 2000 5.20 145 h.p. 95 г.
Alfa Romeo 156 2,4 JTD 136 h.p. EX
Comment
Comment